Sobre nosaltres

Unides per un propòsit i un somni.

Volem recuperar els oficis perduts!

Ens vam conèixer gairebé per casualitat, però de seguida ens vam unir per un sentit de propòsit. Compartim el somni de construir un futur que respecti la terra i tingui sentit per a les nostres vides i les vostres.

Andrea és l’arquitecta reinventada. És fabricant d’objectes en fusta, mobles i talladora de culleres. Per tant, la guru dels nostres cursos. A la fusta va trobar un mitjà d’expressió, autoconeixement i gaudiment que vol compartir amb tu.

La Solveig és la fundadora amb un cor verd que va enamorar-se amb Montseny. La seva passió és de descobrir les històries de la nostra zona i de buscar maneres per tornar a connectar persones i societat amb la natura. Per a això la fusteria artesanal amb eines manuals i fer servir fusta del Montseny és la manera perfecta.

Benvinguts i benvingudes al nostre lloc magic al Montseny!

Al cor del Montseny

Can Viader: La Masia

A tan sols una hora de Barcelona, enmig del Parc Natural del Montseny, es troba Can Viader.

Una impressionant masia de pedra del segle XIV actualment en procés de restauració.

Descobriu aquest paratge assistint a un dels nostres tallers.


Un projecte de vida

Escola Taller: El Somni

Aquest projecte ha nascut durant la tardor del 2023. Amb la masia encara en procés de restauració, per ara, oferim tallers que no requereixen un taller completament equipat. Tan bon punt enllestim la reforma, disposarem d’un taller amb eines i bancs de fuster que acolliran diversos cursos d’ebenisteria.

Subscriu-te a la nostra NEWSLETTER per conèixer més sobre el nostre viatge.